Se curata legumele.Se taie cartofii felii,morcovii se taie in doua pe lungime,ceapa se taie in doua si broccoli se imparte in buchetele.Intr-o tava se pune foaie de copt.Se aranjeaza legumele in tava,se pune sare, piper si cimbru si se stropeste cu ulei de masline.Se da la cuptor.Cand sunt gata,legumele se aseaza pe o farfurie.Se pot manca simple sau ca garnitura la friptura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii