autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume asortate la cuptor

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
6 cartofi, 4 morcovi, 4 cepe rosii, 1 broccoli, ulei de masline, sare, piper, cimbru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele.Se taie cartofii felii,morcovii se taie in doua pe lungime,ceapa se taie in doua si broccoli se imparte in buchetele.Intr-o tava se pune foaie de copt.Se aranjeaza legumele in tava,se pune sare, piper si cimbru si se stropeste cu ulei de masline.Se da la cuptor.Cand sunt gata,legumele se aseaza pe o farfurie.Se pot manca simple sau ca garnitura la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume asortate la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile

22 voturi    4 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curate cartofi ,se taie rondele si se aseaza ca un prim strat.Se adauga ardeiul tocat fasii,ceapa

19 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de mazare cu ciuperci