Varza se taie fasii, ardeiul se taie rondele, castravetii se feliaza nu foarte subtire. Se amesteca toate ingredientele cu sare si piper apoi se lasa astfel 20 minute.
Punem la fundul borcanelor cate o bucatica de hrean si indesam compozitia rezultata apasand foarte bine pana ce va iesi zeama din varza. Dupa ce am pus toata compozitia in borcane, aranjam betele de marar deasupra, fixand astfel legumele. Borcanele se lasa descoperite doua zile apoi se infileteaza si se pun in camara .
Din cantitatile acestea au iesit doua borcane de 800 ml .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii