Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa cu ulei si 100 ml de supa de oase; se adauga ceapa si ardeii si se continua inabusirea.
Se adauga treptat restul de supa de oase si se fierb 60 min. Se adauga pasta de tomate , chimen, boia, foi de dafin, piper, sare si se continua fierberea. Spre sfarsit se adauga vin .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii