Imi plac mult mancarurile din legume si incerc toate variantele care imi trec prin minte si le combin cu arome diferite de fiecare data. In mancarea aceasta am adaugat ardei copti si pudra de ghimbir, curry si chimen, obtinand o mancare de legume super delicioasa.
Pentru un plus de savoare si mentinerea in intregime a nutrientilor in mancare, am ales sa fac aceasta mancare la Crock-Pot.
Curatam si spalam legumele.
Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul si ceapa cubulete mici. Usturoiul il taiem rndele iar ardeiul copt il taiem bucatele.
Toate legumele le punem in vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, adaugand apoi un pic de ulei, condimentele si apa.
Acoperim vasul cu capacul din dotare si dupa ce conectam aparatul la o sursa de curent, selactam temperatura pe ‘High” si timpul de gatire de 3.5 ore.
La final adaugam patrunjel verde uscat si tocam si cateva frunze de busuioc.
Dupa terminarea programului aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii