autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

LEGUME CU BRANZA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
400 g morcovi, g cartofi,300 g telina, legatura ceapa verde,2-3 ardei de culori diferite, 3 buchetele conopida ,3 buchetele brocoli, 200g branza telemea de capra(sau dupa preferinta),250ml lapte, ml smantana,5 oua,1 catei usturoi pisat,nucsoara.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se oparesc legumele in putina apa cu sare apoi se taie felii, mai putin conopida si brocoli.
Pentru sos,se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara.In forma unsa se pune un strat de legume,sos si se presara cu braza rasa.Se repeta inca o data si se termina cu un rand de branza rasa.Se pune la cuptor pentru 60 de minute.
Este gustoasa chiar si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aperitive cu brânză şi legume

Aperitive cu brânză şi legume

1.Chec sărat de dovlecei : Spală şi taie cubuleţe dovleceii de 5/5 mm. La fel şi caşcavalul

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta de branza dulce cu legume

Pasta de branza dulce cu legume

optional se pot adauga alte legume proaspete se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc Pentru

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 400 g morcovi, g cartofi,300 g telina, legatura ceapa verde,2-3 ardei de culori diferite
  • 3 buchetele conopida ,3 buchetele brocoli
  • 200g branza telemea de capra(sau dupa preferinta),250ml lapte, ml smantana,5 oua,1 catei usturoi pisat,nucsoara.

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Iahnie