autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

LEGUME CU BRANZA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
400 g morcovi, g cartofi,300 g telina, legatura ceapa verde,2-3 ardei de culori diferite, 3 buchetele conopida ,3 buchetele brocoli, 200g branza telemea de capra(sau dupa preferinta),250ml lapte, ml smantana,5 oua,1 catei usturoi pisat,nucsoara.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se oparesc legumele in putina apa cu sare apoi se taie felii, mai putin conopida si brocoli.
Pentru sos,se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara.In forma unsa se pune un strat de legume,sos si se presara cu braza rasa.Se repeta inca o data si se termina cu un rand de branza rasa.Se pune la cuptor pentru 60 de minute.
Este gustoasa chiar si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Mai intai, pregatim ingredientele si formele in care vom coace tartele. Intr-un castron, cernem

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Aperitive cu brânză şi legume

Aperitive cu brânză şi legume

1.Chec sărat de dovlecei : Spală şi taie cubuleţe dovleceii de 5/5 mm. La fel şi caşcavalul

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 400 g morcovi, g cartofi,300 g telina, legatura ceapa verde,2-3 ardei de culori diferite
  • 3 buchetele conopida ,3 buchetele brocoli
  • 200g branza telemea de capra(sau dupa preferinta),250ml lapte, ml smantana,5 oua,1 catei usturoi pisat,nucsoara.

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Rosii umplute cu orez, stafide si nuca