Se oparesc legumele in putina apa cu sare apoi se taie felii, mai putin conopida si brocoli.
Pentru sos,se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara.In forma unsa se pune un strat de legume,sos si se presara cu braza rasa.Se repeta inca o data si se termina cu un rand de branza rasa.Se pune la cuptor pentru 60 de minute.
Este gustoasa chiar si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii