Intr-o cratita(tava)se pun doua linguri de ulei se aseaza carnea,se pun legumele congelate, dovlecelul,cartofii si vanata pe care le-ai curatat si taiat cubulete se presara concentratul de legume se pune vinul iar deasupra eu am pus felii de cartof groase de 1 centimetru pe care i-am stropit cu ulei si vin.Se acopera cratita cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii