Intr-o cratita(tava)se pun doua linguri de ulei se aseaza carnea,se pun legumele congelate, dovlecelul,cartofii si vanata pe care le-ai curatat si taiat cubulete se presara concentratul de legume se pune vinul iar deasupra eu am pus felii de cartof groase de 1 centimetru pe care i-am stropit cu ulei si vin.Se acopera cratita cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii