Intr-o olita pui bucatile de carne in apa cu sare la fiert. Spumezi, le mai lasi 10 minute si apoi le scoti pe o farfurie. Zeama in care a fiert carnea o pastrezi. Intr-un vas termorezistent pui toate legumele de mai sus. Condimentezi cu tot ce preferi, torni uleiul si jumatate din cantitatea de supa. Bagi la cuptor si amesteci o singura data, dupa 30 de minute, cand adaugi si bucatiele de carne peste legume. Lasi la cuptor pana este gata, dar eviti sa mesteci foarte mult. Stropesti cu putina zeama din cand in cand.
Se serveste fierbinte cu ardei umpluti cu varza si morcov la otet.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii