Intr-o olita pui bucatile de carne in apa cu sare la fiert. Spumezi, le mai lasi 10 minute si apoi le scoti pe o farfurie. Zeama in care a fiert carnea o pastrezi. Intr-un vas termorezistent pui toate legumele de mai sus. Condimentezi cu tot ce preferi, torni uleiul si jumatate din cantitatea de supa. Bagi la cuptor si amesteci o singura data, dupa 30 de minute, cand adaugi si bucatiele de carne peste legume. Lasi la cuptor pana este gata, dar eviti sa mesteci foarte mult. Stropesti cu putina zeama din cand in cand.
Se serveste fierbinte cu ardei umpluti cu varza si morcov la otet.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii