autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

legume cu cotlet de porc (jartier)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, unt, faina, morcovi, mazare, fasole, orez, cartofi,, lapte, vin alb, sare, patrunjel verde ,supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Morcovi se inabusa in 50 g de unt si 50 ml de apa. Bucatile de cotlet se asaza intr-un vas uns cu 50 ml de ulei , se adauga putina apa si se baga la cuptor pentru a fierbe. In 50 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase si se fierbe 45 min. Se adauga mazarea, zaharul , rosiile si se fierbe totul cca 20 min. La sfarsit se adauga marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "legume cu cotlet de porc (jartier)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legume

Tarta cu legume

Reteta e pt 4_6 persoane Se curata cartofii ,morcovul, prazul Se spala bine Ciuperca se sterge

14 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta rustica cu dovlecei

Tarta rustica cu dovlecei

Spalam dovleceii, ii spergem si ii taiem rondele subtiri. Separam ouale, albusurile le batem spuma

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Lasagna cu legume