autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

legume cu cotlet de porc (jartier)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, unt, faina, morcovi, mazare, fasole, orez, cartofi,, lapte, vin alb, sare, patrunjel verde ,supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Morcovi se inabusa in 50 g de unt si 50 ml de apa. Bucatile de cotlet se asaza intr-un vas uns cu 50 ml de ulei , se adauga putina apa si se baga la cuptor pentru a fierbe. In 50 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase si se fierbe 45 min. Se adauga mazarea, zaharul , rosiile si se fierbe totul cca 20 min. La sfarsit se adauga marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "legume cu cotlet de porc (jartier)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii se spala, se sterg, se inteapa din loc in loc cu furculita sau cu varful unui cutit si

9 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

- Pentru reusita unei iahnii delicioase, este bine ca fasolea sa fie pusa la inmuiat de seara pentru

14 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancarica de fasole pastai si mazare