autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

legume cu cotlet de porc (jartier)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, unt, faina, morcovi, mazare, fasole, orez, cartofi,, lapte, vin alb, sare, patrunjel verde ,supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Morcovi se inabusa in 50 g de unt si 50 ml de apa. Bucatile de cotlet se asaza intr-un vas uns cu 50 ml de ulei , se adauga putina apa si se baga la cuptor pentru a fierbe. In 50 ml de ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase si se fierbe 45 min. Se adauga mazarea, zaharul , rosiile si se fierbe totul cca 20 min. La sfarsit se adauga marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "legume cu cotlet de porc (jartier)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei la cuptor

Dovlecei la cuptor

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete,

14 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Intr-o cratita punem ceapa taiata marunt cu putin ulei, boia si o calim putin peste care punem apa

28 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare