Legumele se spala, se curata si se taie fasii sau felii.
Legumele se spala, se curata si se taie fasii sau felii.
Se pregateste o tava, se asaza legumele in straturi alternative, se condimenteaza. Se pune tava in cuptor, la foc potrivit, pana se coc legumele.
Se pot servi si cu ciuperci inabusite intr-o lingurita de ulei de masline.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii