O reteta delicioasa si foarte usoara.Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia.
Tocam ardeiul copt(al meu a fost congelat). Amestecam sucul de rosii ( al meu a fost facut in casa) cu ardeiul copt. Punem compozitia intr-un vas termorezistent.
Taiem rondele dovlecelul, rosiile, ceapa, ardeiul gras si cartofii. Asezam alternativ legumele in vas peste sosul de rosii.
Din ulei si condimente facem un amestec pe care il distribuim peste legume. Asezam si foile de dafin printre legume.
Introducem vasul la cuptor pentru 50-60 de minute pana legumele se rumenesc frumos.
Eu am folosit un dovlecel mai maricel, doua cepe, o jumatate de ardei gras, doua rosii, trei cartofi mai mici, trei ardei copti.trei foi de dafin, o ceasca suc de rosii,5 linguri ulei.Eu nu am folosit vinete pentru ca nu mananca fetita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii