autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume fierte cu smintina

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. legume fierte(telina, morcov, cartofi, pastirnac), 250 ml smintina, 30 gr. faina, sare, 50 gr. telemea sau cascaval, 50 gr. unt, marar sau patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb legumele, se pun intr-un vas termorezistent, se pune untul taiat bucati. Se combina faina cu smintina, se pune sare, se toarna peste legume, fara sa se amestece. Deasupra se pun cascaval ras, verdeata tocata si se da pentru 10 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume fierte cu smintina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi prajiti cu cascaval

Cartofi prajiti cu cascaval

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea speciala pentru cartofi cu gaurele sau se feliaza

27 voturi    12 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de cartofi

Gulas de cartofi

Se curata ceapa, morovi, ardelul verde si ardelul rosu, se spala apoi se tau cubulete mici. Intr-o

53 voturi    17 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. legume fierte(telina
  • morcov
  • cartofi
  • pastirnac)
  • 250 ml smintina
  • 30 gr. faina
  • sare
  • 50 gr. telemea sau cascaval
  • 50 gr. unt
  • marar sau patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Muschi de porc la tava