Spalam si curatam legumele, dupa care le taiem in forma dorita si le saram putin. Telina, morcovul si pastarnacul, le punem impreuna in vasul de jos al steamer-ului. Feliem restul de legume, le amestecam, punem putina sare si le punem in vasul doi. Fixam pentru 30’. Scoatem legumele si le stropim cu putin ulei de masline sau punem deasupra bucatele de unt.
Am servit aceste legume alaturi de peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii