autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume gratinate

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
100 g spanac, 100 g mazare, 200 g fasole verde din conserva, 300 g paste, 300 g cartofi, sare, piper, o lingura de unt, 300 g cartofi, 2-3 rosii, 100 ml lapte, 100 ml smintina, 200 g brinza rasa, cozi de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Scurgeti fasolea verde, curatati si spalati spanacul si mazarea. Pastele se pun la fiert. Cartofii se curata si se taie felii, apoi se fierb in apa sarata 10 min. Spanacul, mazarea si fasolea se oparesc, apoi se lasa la scurs. Se unge cu unt o forma de sufleu. Legumele si pastele se aseaza in forma unsa. Se condimenteaza cu sare si piper. Rosiile se spala, se taie felii si se aseaza deasupra. Laptele se amesteca cu smintina si se toarna desupra. Se presara brinza rasa si cozile de ceapa si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume gratinate

Legume gratinate

Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare

6 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Aperitive
Legume gratinate

Legume gratinate

Se curata de coaja legumele, apoi le vom trece prin jet de apa rece si le vom taia cuburi mari. Le

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 100 g spanac
  • 100 g mazare
  • 200 g fasole verde din conserva
  • 300 g paste
  • 300 g cartofi
  • sare
  • piper
  • o lingura de unt
  • 300 g cartofi
  • 2-3 rosii
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smintina
  • 200 g brinza rasa
  • cozi de ceapa verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
"Dimineata de Noiembrie"