Ingrediente
Pentru 2 portii:, - 10 ciuperci champignon, - un ardei gras rosu, - o ceapa rosie mare, - 10 masline, - 4 rosii mici sau 2 rosii mari, - un dovlecel, - un morcov, - ulei de masline, - cascaval (optional), - vin alb (optional), - unt, - sare, piper, busuioc
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
7 voturi
Mod de preparare
Toate legumele se pun in tigaia incinsa si unsa cu ulei de masline. Se adauga jumatate de pahar mic de vin alb (cam 4-5 linguri), sarea, piperul si busuiocul. Ciupercile se pun fara codite, cu palaria in jos, astfel incat sa puteti pune un varf de cutit de unt in fiecare gaura (de dimensiunea unei unghii). Se va acumula un sos delicios care nu trebuie varsat.
Restul legumelor trebuie intoarse in momentul in care s-au prajit pe o parte.
Cand sunt aproape gata, se adauga un pumn de cascaval ras si se mai lasa capacul un minut.
Se serveste cald.
Pofta buna! :)
constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010
Super !