E foarte simplu de preparat si timp redus in bucatarie:
Ceapa se taie in diverse forme(pestisor, fideluta, cubulete)si se unduieste in 2-3 linguri de ulei
Se calesc si morcovii taiati in rondele subtiri si se pun si celelalte ingrediente,in afara de brocoli care se adauga mai spre sfarsit, adica dupa 1/2h su o cana de apa
Capacul trebuie sa stea pe cratita pt a se inabusi legumele
Cam 40 minute dureaza si cand e gata se adauga usturoiul taiat marunt si mararul, patrunjelul(dupa gustul fiecaruia
Se pot servi ca fel de mancare sau garnitura la friptura, peste

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii