Aceasta mancare reprezinta o improvizatie la care am apelat mai mult pentru a scapa de legumele de prin frigider pentru a procura unele proaspete. A iesit grozava.
Am curatat toate legumele, le-am taiat, le-am pus in tava care in prealabil a fost unsa cu unt. La sfarsit am sarat si piperat totul, am adaugat si cateva crengute de busuioc si rozmarin, iar deasupra am stors zeama de la o portocala.
Le-am dat la cuptorul preincazlit pentru aproximativ 40 de minute (am incercat cu furculita un cartof si cand a fost gata, am oprit). Cu 5 minute inainte sa opresc cuptorul, am turnat si putin vin alb, am presarat niste felii de usturoi si verdeata.
Sa aveti pofta!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii