autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume la cuptor

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei de masline, 6 catei de usturoi (taiati felii subtiri), 3 cani dovleac pentru placinta (taiati 2-3 cm), 300 g verze de Bruxelles (curatate si taiate in doua pe lungime), 250 g ciuperci proaspete, fara cozi (palariile taiate felii subtiri), 2 mere rosii mari cu coaja (taiate bucati de 2-3 cm), 1 lingurita rozmarin uscat (maruntit), 1/2 lingurita sare, 1/4 cana branza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200 grade C. Intr-o tava mare de copt, se amesteca uleiul si usturoiul. Se incalzeste 3 min in cuptor. Se adauga dovleacul, verzele de Bruxelles, ciupercile, merele, rozmarinul si sarea; se amesteca bine.
Se coc 35 de min sau pana cand legumele sunt fragede; se amesteca la fiecare 10 min.
Se presara branza parmezan peste legume si se coc inca 5 minute.
Puteti face aceasta mincare cu pastarnac sau morcovi in loc de varza de Bruxelles sau sa puneti in ea cateva cepe mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap la cuptor cu legume

Crap la cuptor cu legume

Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Legumele se taie rondele si se aseaza in forma. Forma se unge inainte cu unt sau margarina. Se aseaza

36 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi (taiati felii subtiri)
  • 3 cani dovleac pentru placinta (taiati 2-3 cm)
  • 300 g verze de Bruxelles (curatate si taiate in doua pe lungime)
  • 250 g ciuperci proaspete
  • fara cozi (palariile taiate felii subtiri)
  • 2 mere rosii mari cu coaja (taiate bucati de 2-3 cm)
  • 1 lingurita rozmarin uscat (maruntit)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 cana branza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
noodle cu legume