autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume la cuptor

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei de masline, 6 catei de usturoi (taiati felii subtiri), 3 cani dovleac pentru placinta (taiati 2-3 cm), 300 g verze de Bruxelles (curatate si taiate in doua pe lungime), 250 g ciuperci proaspete, fara cozi (palariile taiate felii subtiri), 2 mere rosii mari cu coaja (taiate bucati de 2-3 cm), 1 lingurita rozmarin uscat (maruntit), 1/2 lingurita sare, 1/4 cana branza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200 grade C. Intr-o tava mare de copt, se amesteca uleiul si usturoiul. Se incalzeste 3 min in cuptor. Se adauga dovleacul, verzele de Bruxelles, ciupercile, merele, rozmarinul si sarea; se amesteca bine.
Se coc 35 de min sau pana cand legumele sunt fragede; se amesteca la fiecare 10 min.
Se presara branza parmezan peste legume si se coc inca 5 minute.
Puteti face aceasta mincare cu pastarnac sau morcovi in loc de varza de Bruxelles sau sa puneti in ea cateva cepe mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu legume la cuptor

Paste cu legume la cuptor

Cus-cusul se caleste putin intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, pana ce devine rumen. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Cartoful curatat si spalat se taie cuburi egale, la fel se procedeaza su vanata si adeiul gras. Morcovul

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi (taiati felii subtiri)
  • 3 cani dovleac pentru placinta (taiati 2-3 cm)
  • 300 g verze de Bruxelles (curatate si taiate in doua pe lungime)
  • 250 g ciuperci proaspete
  • fara cozi (palariile taiate felii subtiri)
  • 2 mere rosii mari cu coaja (taiate bucati de 2-3 cm)
  • 1 lingurita rozmarin uscat (maruntit)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 cana branza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pui de Voinesti