Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200 grade C. Intr-o tava mare de copt, se amesteca uleiul si usturoiul. Se incalzeste 3 min in cuptor. Se adauga dovleacul, verzele de Bruxelles, ciupercile, merele, rozmarinul si sarea; se amesteca bine.
Se coc 35 de min sau pana cand legumele sunt fragede; se amesteca la fiecare 10 min.
Se presara branza parmezan peste legume si se coc inca 5 minute.
Puteti face aceasta mincare cu pastarnac sau morcovi in loc de varza de Bruxelles sau sa puneti in ea cateva cepe mici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii