autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume la cuptor

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei de masline, 6 catei de usturoi (taiati felii subtiri), 3 cani dovleac pentru placinta (taiati 2-3 cm), 300 g verze de Bruxelles (curatate si taiate in doua pe lungime), 250 g ciuperci proaspete, fara cozi (palariile taiate felii subtiri), 2 mere rosii mari cu coaja (taiate bucati de 2-3 cm), 1 lingurita rozmarin uscat (maruntit), 1/2 lingurita sare, 1/4 cana branza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200 grade C. Intr-o tava mare de copt, se amesteca uleiul si usturoiul. Se incalzeste 3 min in cuptor. Se adauga dovleacul, verzele de Bruxelles, ciupercile, merele, rozmarinul si sarea; se amesteca bine.
Se coc 35 de min sau pana cand legumele sunt fragede; se amesteca la fiecare 10 min.
Se presara branza parmezan peste legume si se coc inca 5 minute.
Puteti face aceasta mincare cu pastarnac sau morcovi in loc de varza de Bruxelles sau sa puneti in ea cateva cepe mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

14 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade. Pestele se spala bine cu apa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi (taiati felii subtiri)
  • 3 cani dovleac pentru placinta (taiati 2-3 cm)
  • 300 g verze de Bruxelles (curatate si taiate in doua pe lungime)
  • 250 g ciuperci proaspete
  • fara cozi (palariile taiate felii subtiri)
  • 2 mere rosii mari cu coaja (taiate bucati de 2-3 cm)
  • 1 lingurita rozmarin uscat (maruntit)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 cana branza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Fasole scazuta cu piept de pui