Se spală legumele, se curăţă şi se taie astfel: caepa,roşiile şi ardeii în jumătăţi, morcovul-bastonaşe, cartofii în patru.
Ciupercile se curăţă şi se umplu cucaşcavalul ras.
Se aşează toate într-o tavă. Roşiile se pun cu partea tăiată în sus peste care se presară puţin zahăr şi usturoiul pisat. Se adaugă sare, piper, ulei de măsline şi puţină apă.
Se introduc la cuptorul preîncălzit şi se ţin 30-40 min. până ce prind o crustă. Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii