Se spală legumele, se curăţă şi se taie astfel: caepa,roşiile şi ardeii în jumătăţi, morcovul-bastonaşe, cartofii în patru.
Ciupercile se curăţă şi se umplu cucaşcavalul ras.
Se aşează toate într-o tavă. Roşiile se pun cu partea tăiată în sus peste care se presară puţin zahăr şi usturoiul pisat. Se adaugă sare, piper, ulei de măsline şi puţină apă.
Se introduc la cuptorul preîncălzit şi se ţin 30-40 min. până ce prind o crustă. Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii