Încingeti cuptorul la 220°C. Tocati feniculul si ardeii în cuburi de 2,5 cm si taiati în felii dovleceii. Amestecati legumele, adaugati oregano, menta si o lingura de ulei de masline, condimentati cu sare si piper, apoi puneti totul într-o tava si coaceti în cuptorul încins circa o jumatate de ora, pâna când legumele devin aurii. Scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se raceasca, apoi tocati-le foarte marunt sau dati-le prin robotul de bucatarie, pâna când obtineti un fel de sos tartinabil. Condimentati din nou dupa gust, mai adaugati niste ulei de masline si putina zeama de lamâie, precum si otet cu ierburi aromate, ca sa aiba un gust mai deosebit. Intindeti pasta obtinuta pe bruschette.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii