autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume marinate

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 vanata, , 1 dovlecel, , 2 ardei grasi, , 1 telina, , 150 gr. ciuperci, , 3 cepe, , 2 catei de usturoi, , 8-10 linguri untdelemn, , sare, , piper, , 1 lingurita de cimbru uscat, , 1 lingurita de rozmarin, , 2-3 linguri de otet aromat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie in bucati potrivite (cat sa intre usor in gura). Ceapa si usturoiul se toaca. Se calesc toate in ulei, pus sa se incinga intr-o tigaie adanca. Se adauga condimentele si ierburile aromate si se lasa 15 minute sa se inmoaie, fara capac. Cand sunt gata, se adauga otetul si se lasa totul sa se raceasca. Sunt si mai bune, daca se presara deasupra cascaval ras. Se mananca alaturi cu paine taraneasca (cu cartofi sau cu ceapa). (Legumele la tigaie se afla in topul tuturor restaurantelor europene).
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta

32 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu parmezan

Cartofi la cuptor cu parmezan

Cartofii se curata de coaja(sau se spala f bine), se taie pai si se lasa in apa, in sita, aproximativ

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 1 telina
  • 150 gr. ciuperci
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 8-10 linguri untdelemn
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 2-3 linguri de otet aromat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
PASTAI VERZI CU BULION