Legume marinate

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 vanata,
  • 1 dovlecel,
  • 2 ardei grasi,
  • 1 telina,
  • 150 gr. ciuperci,
  • 3 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 8-10 linguri untdelemn,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita de cimbru uscat,
  • 1 lingurita de rozmarin,
  • 2-3 linguri de otet aromat.

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie in bucati potrivite (cat sa intre usor in gura). Ceapa si usturoiul se toaca. Se calesc toate in ulei, pus sa se incinga intr-o tigaie adanca. Se adauga condimentele si ierburile aromate si se lasa 15 minute sa se inmoaie, fara capac. Cand sunt gata, se adauga otetul si se lasa totul sa se raceasca. Sunt si mai bune, daca se presara deasupra cascaval ras. Se mananca alaturi cu paine taraneasca (cu cartofi sau cu ceapa). (Legumele la tigaie se afla in topul tuturor restaurantelor europene).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc