Cureti,speli legumele,le dai pe robot.Adaugi verdeata spalata, zvantata,tocata marunt. Dai la cuptoru incins pentru 20 minute. Asezi compozitia fierbinte in borcane, capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 20-30 minute, invelesti borcanele in patura, pana a doua zi.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii