autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

LEGUME PENTRU IARNA

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg ardei grasi, 1 kg ardei kapia, 1 kg gogosari, patrunjel verde, marar vrde, sare, 1 cescuta ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Cureti,speli legumele,le dai pe robot.Adaugi verdeata spalata, zvantata,tocata marunt. Dai la cuptoru incins pentru 20 minute. Asezi compozitia fierbinte in borcane, capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 20-30 minute, invelesti borcanele in patura, pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME PENTRU IARNA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna

O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura . Conopida o desfacem buchetele mici , o

34 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi
Amestec din legume pentru iarna

Amestec din legume pentru iarna

Se spala legumele, se curata apoi se lasa la zvantat cateva ore , puse pe un servet absorbant . Dupa

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013

    O retete foarte buna pentru cei care nu au un congelatorul mare.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011

    Si eu pregatesc legume pentru iarna dar prefer sa le toc eu si le pun la congelator.

  • alina84mrc

    alina84mrc (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Si mie tot mai potrivit mi se pare congelatul pentru astfel de legume. Prin robot nu-mi place cum se taie...asa ca prefer sa le toc eu, si le bag in pungi potrivite la congelator.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      E foarte frumos.

    • Fara foto

      adnana , 22 septembrie 2009

      Trebuie sa incerc si eu neparat :D Suna frumos!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Foarte frumos.

    • NicoletaC

      NicoletaC (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009

      Chiar in dimineata asta mi-am pus legume pentru iarna. Aceleasi ingrediente, mai putin uleiul si sarea, fiindca eu le dau prin robot pe toate, le pun in pungi si le congelez. Chiar daca gasim de toate in piete iarna, este mai practic, mai ales daca timpul liber este cam scurt...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Gustos si sanatos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei grasi
  • 1 kg ardei kapia
  • 1 kg gogosari
  • patrunjel verde
  • marar vrde
  • sare
  • 1 cescuta ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

maria (Chef de cuisine)

O retete foarte buna pentru cei care nu au un congelatorul mare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii natural