Rosiilor si ardeiului li-se indeprteaza interiorul cu seminte.Rosiile se pun la scurs pe un servet de bucatarie.
Untul se mixeaza spuma ,se adaoga brinza data pe razatoare,se adaoga smintina sau iaurtul ,verdeturile tocate marunt si condimentele dupa gust.Ceva frunze tocate marunt se poate lasa deoparte pentru decor.
Astfel pateul de burinza preparat se introduce in legumele pregatite si se pune la frigider pentru minumum 30 min.
Se serveste cu piine proaspata,grisine,biscuiti sarati sau alte chetii pe care le doiti si aveti.
Iar daca ramine pateu si nu mai sint legume,sau nu doriti sa umpleti atitea legume,asa cumnici nu nu am vrut,deoarece mi.a fost teama ca nu se papa tot.Fara grija ,se pate servi simplu,pe piine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii