autor:

Laura S.

» » , Aperitive, Aperitive

LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
http://leckereien.blogspot.com/, , - 4 rosii, - 2 ardei mijlocii,, Aici fac la fel o specificare, Legumele pot varia la fel in functie de ce aveti si doriti.Se pot umple chiar ridichii,morcovi putin fierti si scoboti cu o lingurita pe lungime.Sau chiar si unele frunze de salata se pot umple cu acesta umplutura., - 100 unt, - 100ml smintina Creme Fraiche sau iaurt, - 400-500g brinza Fetta(telemea), - 1 legatura de snitling sau 1/2 de legatura de ceapa verde(merge cu de care aveti), - 1/2 legatura patrunjel verde, - sare,, toate dupa gustul fiecaruia, Acum verdeturi puteti pune la fel ce va place si ce aveti., Iar condimente la fel,fiecare cu ce-i place si ce are la indemina., Iar daca doriti,ca sa arate mai aspectuos ,pueti taia cubulete de ardei galben,rosu, verde si amestecati in umplutura de brinza.In acest fel este mai aspectuasa si la gust nu are ce sa strice ,cred ca dimpotriva,o sa fie mai gustos.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Rosiilor si ardeiului li-se indeprteaza interiorul cu seminte.Rosiile se pun la scurs pe un servet de bucatarie.
Untul se mixeaza spuma ,se adaoga brinza data pe razatoare,se adaoga smintina sau iaurtul ,verdeturile tocate marunt si condimentele dupa gust.Ceva frunze tocate marunt se poate lasa deoparte pentru decor.
Astfel pateul de burinza preparat se introduce in legumele pregatite si se pune la frigider pentru minumum 30 min.
Se serveste cu piine proaspata,grisine,biscuiti sarati sau alte chetii pe care le doiti si aveti.
Iar daca ramine pateu si nu mai sint legume,sau nu doriti sa umpleti atitea legume,asa cumnici nu nu am vrut,deoarece mi.a fost teama ca nu se papa tot.Fara grija ,se pate servi simplu,pe piine.
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
SALATA FOARTE PICANTA

SALATA FOARTE PICANTA

Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se

8 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive
Ciuperci Paris umplute

Ciuperci Paris umplute

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã

8 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    ARATA FOARTE BINE. E UN AERITIV MINUNAT.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Super prezentare,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Ararta foarte bine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • http://leckereien.blogspot.com/
  • - 4 rosii
  • - 2 ardei mijlocii,
  • Aici fac la fel o specificare
  • Legumele pot varia la fel in functie de ce aveti si doriti.Se pot umple chiar ridichii,morcovi putin fierti si scoboti cu o lingurita pe lungime.Sau chiar si unele frunze de salata se pot umple cu acesta umplutura.
  • - 100 unt
  • - 100ml smintina Creme Fraiche sau iaurt
  • - 400-500g brinza Fetta(telemea)
  • - 1 legatura de snitling sau 1/2 de legatura de ceapa verde(merge cu de care aveti)
  • - 1/2 legatura patrunjel verde
  • - sare,
  • toate dupa gustul fiecaruia
  • Acum verdeturi puteti pune la fel ce va place si ce aveti.
  • Iar condimente la fel,fiecare cu ce-i place si ce are la indemina.
  • Iar daca doriti,ca sa arate mai aspectuos ,pueti taia cubulete de ardei galben,rosu
  • verde si amestecati in umplutura de brinza.In acest fel este mai aspectuasa si la gust nu are ce sa strice ,cred ca dimpotriva,o sa fie mai gustos.

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

48 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

ARATA FOARTE BINE. E UN AERITIV MINUNAT.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Conopida Pane