autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume provensale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
1 ceapa, , 250 g ciuperci, , 300 g dovlecei, , 400 g cartofi, , 2 linguri ulei de masline, , 3 lingurite ierburi aromate (cimbru, rozmarin), , 10 rosii cireasa (foarte mici), , 2 crengute busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie: ceapa fideluta, ciupercile felii, dovleceii rondele si cartofii cubulete.
Se prajesc in uleiul incins, se adauga sare, piper si ierburile aromate taiate marunt, se acopera cu un capac si se lasa sa se dunstuiasca circa 20 de minute. Se servesc garnisite cu rosiile taiate in doua si frunzulite de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume provensale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos picant de vinete

Paste cu sos picant de vinete

Vanata spalata,uscata,se taie cubulete,se pudreaza cu sare si se lasa intr-o sita 10min;se oparesc

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CORABIOARE DE DOVLECEI

CORABIOARE DE DOVLECEI

Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se

4 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 300 g dovlecei
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 lingurite ierburi aromate (cimbru
  • rozmarin)
  • 10 rosii cireasa (foarte mici)
  • 2 crengute busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei şi cartofi gratinaţi, o masă de duminică