autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume provensale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
1 ceapa, , 250 g ciuperci, , 300 g dovlecei, , 400 g cartofi, , 2 linguri ulei de masline, , 3 lingurite ierburi aromate (cimbru, rozmarin), , 10 rosii cireasa (foarte mici), , 2 crengute busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie: ceapa fideluta, ciupercile felii, dovleceii rondele si cartofii cubulete.
Se prajesc in uleiul incins, se adauga sare, piper si ierburile aromate taiate marunt, se acopera cu un capac si se lasa sa se dunstuiasca circa 20 de minute. Se servesc garnisite cu rosiile taiate in doua si frunzulite de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume provensale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane

Vinete pane

Se curata vinetele de coaja si se taie pe lung in felii foarte subtiri de grosimea unei jumatati

6 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume cu pui si sos alb la cuptor

Legume cu pui si sos alb la cuptor

Legumele taiate bucati potrivite (chiar e bine daca sunt mai mari) se pun in tava de cuptor. Stropiti

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 300 g dovlecei
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 lingurite ierburi aromate (cimbru
  • rozmarin)
  • 10 rosii cireasa (foarte mici)
  • 2 crengute busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi prajiti cu sos de rosii