autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume provensale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
1 ceapa, , 250 g ciuperci, , 300 g dovlecei, , 400 g cartofi, , 2 linguri ulei de masline, , 3 lingurite ierburi aromate (cimbru, rozmarin), , 10 rosii cireasa (foarte mici), , 2 crengute busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie: ceapa fideluta, ciupercile felii, dovleceii rondele si cartofii cubulete.
Se prajesc in uleiul incins, se adauga sare, piper si ierburile aromate taiate marunt, se acopera cu un capac si se lasa sa se dunstuiasca circa 20 de minute. Se servesc garnisite cu rosiile taiate in doua si frunzulite de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume provensale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute (la cuptor)

Vinete umplute (la cuptor)

Vinetele se spala, se curata gen zebra, se taie in jumatati, pe lungime. Indepartam miezul vinetelor,

18 voturi    6 comentarii
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu legume si smantana la cuptor

Conopida cu legume si smantana la cuptor

Se desface conopida in buchetele potrivite spre mici, se spala si se pune la fiert in apa cu 2 cuburi

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 300 g dovlecei
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 lingurite ierburi aromate (cimbru
  • rozmarin)
  • 10 rosii cireasa (foarte mici)
  • 2 crengute busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
DOVLECEL PANE CU USTUROI