autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Legume provensale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
1 ceapa, , 250 g ciuperci, , 300 g dovlecei, , 400 g cartofi, , 2 linguri ulei de masline, , 3 lingurite ierburi aromate (cimbru, rozmarin), , 10 rosii cireasa (foarte mici), , 2 crengute busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se taie: ceapa fideluta, ciupercile felii, dovleceii rondele si cartofii cubulete.
Se prajesc in uleiul incins, se adauga sare, piper si ierburile aromate taiate marunt, se acopera cu un capac si se lasa sa se dunstuiasca circa 20 de minute. Se servesc garnisite cu rosiile taiate in doua si frunzulite de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume provensale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj mai deosebita :)

Varza a la Cluj mai deosebita :)

Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura. Separat, se spala orezul, apoi se caleste ceapa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Se calesc in ulei, se potrivesc de sare. Se condimenteaza

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci
  • 300 g dovlecei
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 lingurite ierburi aromate (cimbru
  • rozmarin)
  • 10 rosii cireasa (foarte mici)
  • 2 crengute busuioc.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi cu ciuperci