Legumele se taie juliene, mai putin ceapa care se taie rondele.
Se incinge uleiul intr-un wok si se adauga pentru inceput ceapa si morcovii si se prajesc 1 minut, amestecand din cand in cand. Urmeaza ghimbirul tocat si usturoiul. Dupa un minut se adauga fasolea verde, broccoli, telina si ardeii. Se amesteca bine ingredientele si se gatesc pentru 2 minute, amestecand ocazional.La sfarsit se adauga varza, sarea si piperul si se mai gateste pentru 2 minute dupa care se indeparteaza wokul de pe foc.
Se servesc fierbinti. Optional, pentru a da o tenta mai asiatica, se poate adauga sos de peste, de soia sau chilli.
Succes!
Deea

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii