Legume umplute

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata; 3 cepe; 1 cana orez; 7-8 ardei grasi mijlocii ca marime; 8 rosii mijlocii ca marime; 6 gulii micute; 3 dovlecei; frunze de varza si de vita de vie bune de facut sarmale; suc de rosii; sare;piper;3 oua;patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se pregatesc legumele pentru umplut:

- Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua sau in trei(depinde cat sunt de lungi) si se scobesc astfel incat marginea sa ramana cam de jumatate de centimetru grosime,si sa ramana fiecarei bucati un capat inchis; umplutura se adauga peste carnea tocata;

- Rosiilor li se taie de trei sferturi un capacel, si se scobesc si ele de miez, care se adauga la fel in umplutura.

- Guliile se curata de coaja si se scobesc, si iar se pune in umplutura ceea ce cade si de la gulii;

- Ardeilor grasi li se indeparteaza cu grija cotorul;

- Frunzele de vita de vie si de varza se pregatesc pentru umplut.

Carnea se amesteca cu tot ce a picat de la legume, cu ceapa tocata marunt,cu orezul, cu ouale, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.

Se umplu legumele si frunzele. Intr-o cratita mare unsa cu un pic de ulei se aseaza legumele umplute cu carne, se toarna peste ele suc de rosii si apa cu sare si piper si se dau acoperite,vreo 2 - 3 ore la cuptor la foc mare.

Se pot servi cu smantana sau iaurt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise