Intr-o oala punem bulionul cu 2-3 pahare de apa si resturile de la rosii si lasam sa dea un clocot, adaugam 1 lingurita praf de supa,sare, piper,dafin,si enibahar.Cind fierbe facem focul mic si lasam sa fiarba cel putin 10 minute,ca sosul sa fie des.
Ardeii curatati de seminte,rosiile curatate de mijloc si seminte,bostaneii,goliti la mijloc dar curatati foarte usor(cui nui plac bostanei pot folosi frunze de vita sau de varza).Intr-un bol amestecam carnea cu ceapa prajita feliile de piine bine stoarse si maruntite, orezul scurs bine de apa,cele 2 oua batute, sare piper, patrunjel tocat si putin camun.Se framinta bine carnea cu mina ca totul sa se cuprinda.Se umplu legumele si se aseaza una linga cealalta lipite usor.Dupa ce am asezat totul, turnam sosul care fierbe si punem inapoi la fiert ptr cel putin o ora la foc mic- medium.Daca sosul a scazut si nu acopera legumele mai adaugam putina apa .Se da la gust cu sare, piper este bine de pus 1lingura de zahar caci scoate acreala din rosii.Astfel combinate legumele au un gust deosebit si iese mai bine decit numai ardei umpluti.Se poate servi cu mamaliga calda.Este minunat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii