autor:

lumi

» » Mancaruri cu carne

LEGUME UMPLUTE

Autor: lumi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lumi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
2 dovlecei potriviti ca marime, 4 rosii parguite, 4 ardei gras, 500g carne tocata(poate sa fie amestec), 2 rosii pentru capacele, 3 cepe, 3 linguri gris sau orez, smantana, patrunjel frunze

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata ardeii,iar dovleceii si rosiile se scobesc cu ajutorul unei lingurite
Se toaca ceapa si se amesteca cu carnea, se adauga si din miezul de la dovleceii si rosiile scobite,se pun 3 linguri de gris sau orez si se umplu ardeii, dovleceii si rosiile
Se taie capacele din rosii si se pun deasupra legumelor,se asaza intr-o cratita mai adanca sau in tava pentru cuptor
Zeama de la rosii+apa si sare se adauga peste legume si se pun la fiert
Cand sunt aproape fierti(40 min)se baga si la cuptor cca 10 min
Se servesc cu smantana si patrunjel pe deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulii umplute cu legume

Gulii umplute cu legume

Ma intai curatam guliile, le spalam si le scobim cu ajutorul cutitului si apoi a unei linguri.. O

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    cu gris nu am mai incercat!cred ca-s buni!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Si eu fac ardei, rosii si dovlecei umpluti la un loc, pentru ca mi se par mai aromati. Am sa incerc si cu gris in loc de orez sa vad daca mai zice Alex ca sunt inecaciosi, poate iese umplutura mai afanata, sa nu se mai inece copilul...ha,ha,ha.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

    foarte frumos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      O bunatate...In plus adaug si cateva sarmalute in foi de vita...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Foarte bine arata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Sunt tare gustoase.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      Interesanta reteta. Am sa fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti ca marime
  • 4 rosii parguite
  • 4 ardei gras
  • 500g carne tocata(poate sa fie amestec)
  • 2 rosii pentru capacele
  • 3 cepe
  • 3 linguri gris sau orez
  • smantana
  • patrunjel frunze

Raporteaza reteta

Retete
de lumi
Legume inabusite

Legume inabusite

E foarte simplu de preparat si timp redus in bucatarie: Ceapa se taie in diverse forme(pestisor,

6 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PAPANASI PRAJITI

PAPANASI PRAJITI

Se amesteca ouale cu zaharul, sarea,grisul si se lasa sa se umfle 10 min Se adauga branza, apoi

31 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Pasca de Paste

Pasca de Paste

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se tripleaza cantitatea si apoi cu branza de si smantana

12 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

cu gris nu am mai incercat!cred ca-s buni!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Filet mignon cu garnitura de sote de ciuperci