autor:

lumi

» » Mancaruri cu carne

LEGUME UMPLUTE

Autor: lumi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lumi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
2 dovlecei potriviti ca marime, 4 rosii parguite, 4 ardei gras, 500g carne tocata(poate sa fie amestec), 2 rosii pentru capacele, 3 cepe, 3 linguri gris sau orez, smantana, patrunjel frunze

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata ardeii,iar dovleceii si rosiile se scobesc cu ajutorul unei lingurite
Se toaca ceapa si se amesteca cu carnea, se adauga si din miezul de la dovleceii si rosiile scobite,se pun 3 linguri de gris sau orez si se umplu ardeii, dovleceii si rosiile
Se taie capacele din rosii si se pun deasupra legumelor,se asaza intr-o cratita mai adanca sau in tava pentru cuptor
Zeama de la rosii+apa si sare se adauga peste legume si se pun la fiert
Cand sunt aproape fierti(40 min)se baga si la cuptor cca 10 min
Se servesc cu smantana si patrunjel pe deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "LEGUME UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Legume umplute

Legume umplute

Punem orezul la fiert in trei cani de apa. Curatam, spalam si tocam marunt ceapa si ardeiul. Ciupercile

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    cu gris nu am mai incercat!cred ca-s buni!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Si eu fac ardei, rosii si dovlecei umpluti la un loc, pentru ca mi se par mai aromati. Am sa incerc si cu gris in loc de orez sa vad daca mai zice Alex ca sunt inecaciosi, poate iese umplutura mai afanata, sa nu se mai inece copilul...ha,ha,ha.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

    foarte frumos

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      O bunatate...In plus adaug si cateva sarmalute in foi de vita...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Foarte bine arata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Sunt tare gustoase.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      Interesanta reteta. Am sa fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti ca marime
  • 4 rosii parguite
  • 4 ardei gras
  • 500g carne tocata(poate sa fie amestec)
  • 2 rosii pentru capacele
  • 3 cepe
  • 3 linguri gris sau orez
  • smantana
  • patrunjel frunze

Raporteaza reteta

Retete
de lumi
Legume inabusite

Legume inabusite

E foarte simplu de preparat si timp redus in bucatarie: Ceapa se taie in diverse forme(pestisor,

6 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se amesteca ouale cu zaharul, sarea,grisul si se lasa sa se

33 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Pasca de Paste

Pasca de Paste

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se tripleaza cantitatea si apoi cu branza de si smantana

12 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

cu gris nu am mai incercat!cred ca-s buni!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi