Se spala si se curata ardeii,iar dovleceii si rosiile se scobesc cu ajutorul unei lingurite
Se toaca ceapa si se amesteca cu carnea, se adauga si din miezul de la dovleceii si rosiile scobite,se pun 3 linguri de gris sau orez si se umplu ardeii, dovleceii si rosiile
Se taie capacele din rosii si se pun deasupra legumelor,se asaza intr-o cratita mai adanca sau in tava pentru cuptor
Zeama de la rosii+apa si sare se adauga peste legume si se pun la fiert
Cand sunt aproape fierti(40 min)se baga si la cuptor cca 10 min
Se servesc cu smantana si patrunjel pe deasupra
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii