LEGUME UMPLUTE

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
LEGUME UMPLUTE

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti ca marime
  • 4 rosii parguite
  • 4 ardei gras
  • 500g carne tocata(poate sa fie amestec)
  • 2 rosii pentru capacele
  • 3 cepe
  • 3 linguri gris sau orez
  • smantana
  • patrunjel frunze

Mod de preparare

Se spala si se curata ardeii,iar dovleceii si rosiile se scobesc cu ajutorul unei lingurite

Se toaca ceapa si se amesteca cu carnea, se adauga si din miezul de la dovleceii si rosiile scobite,se pun 3 linguri de gris sau orez si se umplu ardeii, dovleceii si rosiile

Se taie capacele din rosii si se pun deasupra legumelor,se asaza intr-o cratita mai adanca sau in tava pentru cuptor

Zeama de la rosii+apa si sare se adauga peste legume si se pun la fiert

Cand sunt aproape fierti(40 min)se baga si la cuptor cca 10 min

Se servesc cu smantana si patrunjel pe deasupra

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise