autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Lenticche cu cotechino

Autor: Melania Stoica (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Melania Stoica (Bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 februarie 2008

Ingrediente
250 gr lenticche (linte), 200 gr cotechino (un fel de amestec cu carne de vitel si porc, se gseste in comert), 1 carnat afumat, 3 cepe, 1 morcov, sedano(telina), 100 gr unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea o ora jumate apoi se scurge de apa.Ceapa se caleste in unt apoi se adauga morcovii, telina si carnatii afumati taiati felii.Cotechino se fierbe in apa circa 30 de minute. Dupa fierbere se desigileaza si se taie invelisul de plastic, se taie felii si se adauga in tigaia cu ceapa si toate celelalte. Apoi adaugam lintea si un pic de zeama in care a fiert ea. Se condimenteaza dupa gust.. Se mai lasa cateva minute si se serveste calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lenticche cu cotechino" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sufleu de varza

Sufleu de varza

1. Marul se descojeste, se rade prin razatoarea mare, la fel si morcovii. Se amesteca. Varza se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Cotlete de porc cu felioare de portocale

Cotlete de porc cu felioare de portocale

Mod de preparare: Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Am preparat si noi linte cu cotechino,dar nu am mai pus carnat afumat.In rest totul a fost ok,si l-am mancat in noaptea de Revelion,dupa traditia Italiei...se spune ca bobitele de linte aduc bani in anul ce vine...va spun la anul daca a fost asa....!!!!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 250 gr lenticche (linte)
  • 200 gr cotechino (un fel de amestec cu carne de vitel si porc
  • se gseste in comert)
  • 1 carnat afumat
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • sedano(telina)
  • 100 gr unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita