autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Lenticche cu cotechino

Autor: Melania Stoica (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Melania Stoica (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 februarie 2008

Ingrediente
250 gr lenticche (linte), 200 gr cotechino (un fel de amestec cu carne de vitel si porc, se gseste in comert), 1 carnat afumat, 3 cepe, 1 morcov, sedano(telina), 100 gr unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea o ora jumate apoi se scurge de apa.Ceapa se caleste in unt apoi se adauga morcovii, telina si carnatii afumati taiati felii.Cotechino se fierbe in apa circa 30 de minute. Dupa fierbere se desigileaza si se taie invelisul de plastic, se taie felii si se adauga in tigaia cu ceapa si toate celelalte. Apoi adaugam lintea si un pic de zeama in care a fiert ea. Se condimenteaza dupa gust.. Se mai lasa cateva minute si se serveste calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lenticche cu cotechino" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Bogracs

Bogracs

Porționăm întâi carnea. Curățam ceapa și legumele, apoi le tăiem mărunt. Roșiile

2 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Am preparat si noi linte cu cotechino,dar nu am mai pus carnat afumat.In rest totul a fost ok,si l-am mancat in noaptea de Revelion,dupa traditia Italiei...se spune ca bobitele de linte aduc bani in anul ce vine...va spun la anul daca a fost asa....!!!!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 250 gr lenticche (linte)
  • 200 gr cotechino (un fel de amestec cu carne de vitel si porc
  • se gseste in comert)
  • 1 carnat afumat
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • sedano(telina)
  • 100 gr unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitele din piept de curcan
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania