autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Lenticche cu cotechino

Autor: Melania Stoica (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 februarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Melania Stoica (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 februarie 2008

Ingrediente
250 gr lenticche (linte), 200 gr cotechino (un fel de amestec cu carne de vitel si porc, se gseste in comert), 1 carnat afumat, 3 cepe, 1 morcov, sedano(telina), 100 gr unt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea o ora jumate apoi se scurge de apa.Ceapa se caleste in unt apoi se adauga morcovii, telina si carnatii afumati taiati felii.Cotechino se fierbe in apa circa 30 de minute. Dupa fierbere se desigileaza si se taie invelisul de plastic, se taie felii si se adauga in tigaia cu ceapa si toate celelalte. Apoi adaugam lintea si un pic de zeama in care a fiert ea. Se condimenteaza dupa gust.. Se mai lasa cateva minute si se serveste calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lenticche cu cotechino" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu carnati by copilou

Mazare cu carnati by copilou

Se pune untura sa se topeasca si punem ceapa la calit, cand aceasta incepe sa se caleasca se pun

13 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Parizer de porc cu praz

Parizer de porc cu praz

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Am preparat si noi linte cu cotechino,dar nu am mai pus carnat afumat.In rest totul a fost ok,si l-am mancat in noaptea de Revelion,dupa traditia Italiei...se spune ca bobitele de linte aduc bani in anul ce vine...va spun la anul daca a fost asa....!!!!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 250 gr lenticche (linte)
  • 200 gr cotechino (un fel de amestec cu carne de vitel si porc
  • se gseste in comert)
  • 1 carnat afumat
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • sedano(telina)
  • 100 gr unt
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate