Reteta postata pe: 10 martie 2009
Ingrediente
1/2 l alcool dublu rafinat, 1 l apa, 9 linguri zahar, 3 linguri cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Apa,zaharul si cacaoa se amesteca bine si se fierb pana la topirea zaharului.
Dupa racirea completa se amesteca cu alcoolul ,se toarna in sticle si se consuma dupa 2-3 zile.Este mai bun!!!!
Hai noroc !!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "LICHIOR DE CACAO" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Socată reţeta bunicii
Se taie lamaile in 4 si se pun in borcan, se pun si florile de soc dupa
Cocktailuri si lichioruri
Spalam bine nucile, le crestam in patru dar cu atentie fara sa le desprindem (vezi foto). Le punem
10 voturi
4 comentarii
24h
Cocktailuri si lichioruri
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Otilia Eugenia Crisan , 21 septembrie 2013
Multumesc! am sa incerc .