Spalam si scoatem simburii de la visine. Punem visinele in sticle cu git larg si turnam zaharul. Adaugam cuisoare,
vanilina, scortisoara si frunzele de visina.Le lasam timp de 8-10 zile, apoi adaugam vodka si le lasam inca 4 saptamini,il scurgem si il strecuram in sticle curate si uscate.
Mie imi iesa 1 litru si cam 400ml.
Gustul este formidabil datorita comdimentelor.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii