Lichior din visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Lichior din visine

Ingrediente

  • 1kg. vsine
  • 0.5kg.zahar
  • 3-4 cuisoare
  • 1 pachet vanilina
  • 1 betisor de scortisoara
  • 2-3 frunze de visina
  • 750ml. vodka ori wiski

Mod de preparare

Spalam si scoatem simburii de la visine. Punem visinele in sticle cu git larg si turnam zaharul. Adaugam cuisoare,

vanilina, scortisoara si frunzele de visina.Le lasam timp de 8-10 zile, apoi adaugam vodka si le lasam inca 4 saptamini,il scurgem si il strecuram in sticle curate si uscate.

Mie imi iesa 1 litru si cam 400ml.

Gustul este formidabil datorita comdimentelor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise