Spalam si scoatem simburii de la visine. Punem visinele in sticle cu git larg si turnam zaharul. Adaugam cuisoare,
vanilina, scortisoara si frunzele de visina.Le lasam timp de 8-10 zile, apoi adaugam vodka si le lasam inca 4 saptamini,il scurgem si il strecuram in sticle curate si uscate.
Mie imi iesa 1 litru si cam 400ml.
Gustul este formidabil datorita comdimentelor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii