Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg limba, 6 castraveciori murati, 1 lingura faina, ½ lingura mustar, ½ lingurita zahar pudra, zarzavat de supa, 50 g ulei, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita cu zarzavat de supa si sare. Din zeama in care a fiert limba se poate prepara o supa. Cind este gata limba de fiert, se curata de pielita si se taie felii. Se prepara un sos din ulei, faina, mustar si zahar, diluat cu zeama in care a fiert limba. Se asaza in cratita feliile de limba, deasupra castraveciorii taiati rondele si se umple cu sosul. Se lasa sa mai dea citeva clocote pina scade putin sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu castraveciori" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe.
2. Se
16 voturi
8 comentarii
2h 30 min
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate