Llimba se pune la fiert impreuna cu morcovii,patrinjelul,telina si cu o ceapa.cind sint fierte legumele se scot din supa si se pasereaza.dupa ce s-a fiert, limba se curata si de taie felii mai groase.intr-o cratita se caleste o ceapa.cind este gata se pun feliile de limba si se rumenesc. se aduga legumele
paserate,maslinele,foile de dafin si bulionul.se aduga sare si piper dupa gust.
se mai fierbe inca 30 minute.se poate drege cu putina faina.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii