autor:

» » Mancaruri cu carne

LIMBA CU MASLINE

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
6-8 felii limba,, o ceapa de marime mijlocie,, 50-100 ml untdelemn, , o foaie de dafin, , 25 g faina, , 100 ml vin, , 150 ml suc de rosii, , 30 masline,, 3-4 felii de lamiie fara coaja alba ,, 10 boabe de piper ,, o lingurita rasa de mustar,, 1/4 l supa in care a fiert limba.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste in tot untdelemnul, un minut. Se stinge cu sucul de rosii, frecat cu faina si cu supa rece si se adauga toate celelalte ingrediente, inclusiv limba. Cratita se introduce in cuptor, unde se lasa 30 minute, ca sa fiarba maslinele si sa se ridice untdelemnul. Sosul nu trebuie sa fie prea gros, deoarece cind se raceste se mai ingroasa; daca este nevoie se mai dilueaza cu putina supa sau suc de rosii. Sare se pune numai cind se raceste,daca mai este necesar (au fost si maslinele sarate). Se serveste rece ca fel intii.
Daca ti-a placut reteta noastra "LIMBA CU MASLINE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu masline

Limba de porc cu masline

Se spala limbile de porc,se pun la fiert cu apa.Dupa ce au dat cateva clocote,le spalam din nou si

1 vot    0 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Limba cu masline

Limba cu masline

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand incepe sa dea in clocot se ia

18 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6-8 felii limba,
  • o ceapa de marime mijlocie,
  • 50-100 ml untdelemn
  • o foaie de dafin
  • 25 g faina
  • 100 ml vin
  • 150 ml suc de rosii
  • 30 masline,
  • 3-4 felii de lamiie fara coaja alba ,
  • 10 boabe de piper ,
  • o lingurita rasa de mustar,
  • 1/4 l supa in care a fiert limba.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata