autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Limba cu sos de rosii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 limba, 3-4cepe, 3 linguri unt, ½ litru bulion, 2-3 linguri vin, sare, piper, 2-3 foi dafin, 1-2 lingurite zahar

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina se prepara sosul. Ceapa data prin masina de tocat, se caleste putin in unt sau grasime, se pune bulionul, sarea si limba si se lasa sa fiarba putin impreuna. La nevoie se adauga ½ pahar de apa. Cind e aproape fiarta se pun condimentele, vinul, piperul (5-6 boabe), foile de dafin. Se mai lasa sa dea un clocot cu toate acestea, iar la urma se adauga zaharul (cine doreste).
Se poate servi atit rece cit si calda
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de rosii

Limba rasol cu sos de rosii

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

11 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Limba cu ciuperci si sos de rosii

Limba cu ciuperci si sos de rosii

Limba spalata o punem la fiert in supa ,iar la timpul potrivit luam spuma formata deasupra. Fierbem

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 limba
  • 3-4cepe
  • 3 linguri unt
  • ½ litru bulion
  • 2-3 linguri vin
  • sare
  • piper
  • 2-3 foi dafin
  • 1-2 lingurite zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu piept de pui