autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Limba cu sos de smantana

Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- o limba de vaca, - 5 cepe, - 100 g faina, - 100 g margarina, - 2 morcovi, - 200 g smantana, - 500 g lapte dulce, - sare, piper, - 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Limba de vaca se spala foarte bine cu apa rece, dupa care se introduce in apa fierbinte cu sare. Se fierbe circa o ora, se curata de pielita si se taie felii potrivite. Separat se face un sos din ceapa tocata, putina margarina, faina dizolvata si morcovii taiati cuburi mici. La sfarsit se adauga laptele si smantana si se fierbe totul circa 10 minute. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Piftele cu cascaval la cuptor.

Piftele cu cascaval la cuptor.

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci