autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Limba cu sos de smantana

Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- o limba de vaca, - 5 cepe, - 100 g faina, - 100 g margarina, - 2 morcovi, - 200 g smantana, - 500 g lapte dulce, - sare, piper, - 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Limba de vaca se spala foarte bine cu apa rece, dupa care se introduce in apa fierbinte cu sare. Se fierbe circa o ora, se curata de pielita si se taie felii potrivite. Separat se face un sos din ceapa tocata, putina margarina, faina dizolvata si morcovii taiati cuburi mici. La sfarsit se adauga laptele si smantana si se fierbe totul circa 10 minute. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Şniţele cu  sos de ceapă

Şniţele cu sos de ceapă

Se taie şi se bat şniţelele. Se acoperă cu folie şi se bat cu partea lemnoasă a ciocanului,

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui pe sticla