autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Limba cu sos de smantana

Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- o limba de vaca, - 5 cepe, - 100 g faina, - 100 g margarina, - 2 morcovi, - 200 g smantana, - 500 g lapte dulce, - sare, piper, - 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Limba de vaca se spala foarte bine cu apa rece, dupa care se introduce in apa fierbinte cu sare. Se fierbe circa o ora, se curata de pielita si se taie felii potrivite. Separat se face un sos din ceapa tocata, putina margarina, faina dizolvata si morcovii taiati cuburi mici. La sfarsit se adauga laptele si smantana si se fierbe totul circa 10 minute. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Pentru ca am "copt"'mai multe chiftelute, m-am gandit , jumatate din ele sa le marinez. Au iesit

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Sarmale in foi de stevie