autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Limba cu sos de smantana

Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viorela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- o limba de vaca, - 5 cepe, - 100 g faina, - 100 g margarina, - 2 morcovi, - 200 g smantana, - 500 g lapte dulce, - sare, piper, - 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Limba de vaca se spala foarte bine cu apa rece, dupa care se introduce in apa fierbinte cu sare. Se fierbe circa o ora, se curata de pielita si se taie felii potrivite. Separat se face un sos din ceapa tocata, putina margarina, faina dizolvata si morcovii taiati cuburi mici. La sfarsit se adauga laptele si smantana si se fierbe totul circa 10 minute. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
MANCAREA CIOBANULUI

MANCAREA CIOBANULUI

Carnatii se fac la gratar. Casul si urda se taie felii si se sareaza. Mamaliga se face la foc mic. Cand

33 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mititei din carne de miel