Se spala limba in mai multe ape, frecind-o cu putin malai ca sa se duca murdaria dintre pori. Se scoate gitlejul si se tine limba cel putin o ora in apa rece, inainte de a fi pregatita. Se pune la fiert in apa rece. Cind incepe sa dea in clocote se ia spuma.
Se curata de pielita.
Se taie felii si se aseaza in cratita.
Se prajeste in unt cu o ceapa taiata marunt.
Cind ceapa a inceput sa se ingalbeneasca, se adauga faina.
Se stinge cu o ceasca de zeama in care a fiert limba, se face un sos potrivit de gros, se adauga smintina, se toarna peste limba si se lasa sa mai fiarba 10 minute la foc mic.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii