autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Salate

Limba cu sos Remoulade

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita., , Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider., Se serveste la preparate din oua,peste,limba,sandwich-uri., Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate., Am folosit 3 bucati mari limba de porc(1,300 kg), Pentru sos:, 0,700 kg maioneza, 0,300 kg castraveti murati, 3 oua, 2-3 legaturi patrunjel verde, tarhon verde daca aveti, piper macinat dupa gust, mustar dupa gust, sare dupa gust, otet dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

33 voturi

Mod de preparare

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert se curata foarte bine pielita cea alba si se taie felii.
Castravetii se spala si se curata de coaja si de seminte,apoi se taie marunt (cubulete).
Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt.
Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt.
Maioneza se amesteca treptat cu castravetii, ouale, tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.
Toate acestea se amesteca usor cu limba taiata feliute subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata  Viviana Royal

Salata Viviana Royal

Se taie merele in cubulete cu coaja, Se amesteca cu maioneza, iaurtul, mierea(zaharul) sare, telina

4 voturi    4 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de rucola

Salata de rucola

Tai branza in cuburi le pui intrun vas transparent si adanc,pui semintele de coriandru in ulei le

9 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Multumesc mult...Noua ne place tare mult ...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Interesantareteta. Imi place.

Dificultate

Medie

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita.
  • Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider.
  • Se serveste la preparate din oua,peste,limba,sandwich-uri.
  • Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate.
  • Am folosit 3 bucati mari limba de porc(1,300 kg)
  • Pentru sos:
  • 0,700 kg maioneza
  • 0,300 kg castraveti murati
  • 3 oua
  • 2-3 legaturi patrunjel verde
  • tarhon verde daca aveti
  • piper macinat dupa gust
  • mustar dupa gust
  • sare dupa gust
  • otet dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...Noua ne place tare mult ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata consistenta