Ingrediente
Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita., , Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider., Se serveste la preparate din oua,peste,limba,sandwich-uri., Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate., Am folosit 3 bucati mari limba de porc(1,300 kg), Pentru sos:, 0,700 kg maioneza, 0,300 kg castraveti murati, 3 oua, 2-3 legaturi patrunjel verde, tarhon verde daca aveti, piper macinat dupa gust, mustar dupa gust, sare dupa gust, otet dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 1h
33 voturi
Mod de preparare
Castravetii se spala si se curata de coaja si de seminte,apoi se taie marunt (cubulete).
Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt.
Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt.
Maioneza se amesteca treptat cu castravetii, ouale, tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.
Toate acestea se amesteca usor cu limba taiata feliute subtiri.