Limba cu sos Remoulade

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Limba cu sos Remoulade

Ingrediente

  • Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita.
  • Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider.
  • Se serveste la preparate din oua,peste,limba,sandwich-uri.
  • Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate.
  • Am folosit 3 bucati mari limba de porc(1,300 kg)
  • Pentru sos:
  • 0,700 kg maioneza
  • 0,300 kg castraveti murati
  • 3 oua
  • 2-3 legaturi patrunjel verde
  • tarhon verde daca aveti
  • piper macinat dupa gust
  • mustar dupa gust
  • sare dupa gust
  • otet dupa gust

Mod de preparare

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert se curata foarte bine pielita cea alba si se taie felii.

Castravetii se spala si se curata de coaja si de seminte,apoi se taie marunt (cubulete).

Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt.

Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt.

Maioneza se amesteca treptat cu castravetii, ouale, tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.

Toate acestea se amesteca usor cu limba taiata feliute subtiri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise