Limba cu struguri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg limba de vaca
  • unt
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 50g zahar caramelizat
  • 500g struguri
  • sare

Mod de preparare

Limba se pune la fiert in apa cu sare.Cand incepe sa fiarba se pun morcovii taiati rondele si ceapa taiata marunt.Dupa ce a fiert,limba se curata si se taie felii.Din faina si putina zeama strecurata se face un sos ,apoi se adauga zaharul caramelizat.In putin unt se prajesc strugurii care,impreuna cu limba taiata,se pun in sos.Se da cateva clocote si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise