autor:

bubulina

» » Mancaruri cu carne

Limba de porc cu masline

Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bubulina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2012

Ingrediente
-5 limbi de porc mai mici, -2 buc. ceapa(1 ceapa se opreste pentru calit), -1 telina, -4 morcovi mai mici, -4 foi de dafin, -boabe de piper, -bulion, -1 lingurita zahar, -1 lingura otet, -ulei de masline, -2 linguri de faina

Dificultate: Medie Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala limbile de porc,se pun la fiert cu apa.Dupa ce au dat cateva clocote,le spalam din nou si le punem la fiert in alt vas cu apa curata si zarzavaturile.Le lasam sa fiarba 2- 3 ore,dupa care le curatam de pielita si le portionam.
Punem într-o cratita ulei,cand s-a incins adaugam ceapa tocata,o lasam sa se inmoaie si stingem cu bulionul amestecat cu faina si supa in care au fiert limbile.
Adaugam foile de dafin,piperul,maslinelesi lasam sa fiarba 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu masline in sos tomat

Limba de porc cu masline in sos tomat

Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba)

8 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • -5 limbi de porc mai mici
  • -2 buc. ceapa(1 ceapa se opreste pentru calit)
  • -1 telina
  • -4 morcovi mai mici
  • -4 foi de dafin
  • -boabe de piper
  • -bulion
  • -1 lingurita zahar
  • -1 lingura otet
  • -ulei de masline
  • -2 linguri de faina

Raporteaza reteta

Retete
de bubulina
Gogosari  in otet

Gogosari in otet

Se curata gogosarii de cotor si seminte,se spala bine si se taie sferturi.Peste gogosari se pun:otetul,zaharul

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Rulada cu crema de vanilie si crema de cacao

Incingem cuptorul la 180 de grade si tapetam o tava de la aragaz cu hartie de copt. Apoi separam

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui