Se spala limbile de porc,se pun la fiert cu apa.Dupa ce au dat cateva clocote,le spalam din nou si le punem la fiert in alt vas cu apa curata si zarzavaturile.Le lasam sa fiarba 2- 3 ore,dupa care le curatam de pielita si le portionam.
Punem într-o cratita ulei,cand s-a incins adaugam ceapa tocata,o lasam sa se inmoaie si stingem cu bulionul amestecat cu faina si supa in care au fiert limbile.
Adaugam foile de dafin,piperul,maslinelesi lasam sa fiarba 30 min.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii