autor:

Misa_Monica Roxana

» » Mancaruri cu carne

Limba de porc cu praz si masline

Autor: Misa_Monica Roxana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Misa_Monica Roxana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 februarie 2015

Ingrediente
limba de porc, praz, masline,sare, piper, boia dulce, ceapa, usturoi, bulion, 1 pahar de vin alb, un pahar de apa, foi de dafin, ciuperci (optional)

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua (dupa gust) si foile de dafin intregi, bulionul si paharul de vin si cel de apa, rezultand un sos, peste care, atunci cand a scazut la jumatate, se adauga limba de porc fiarta in prealabil.



Se adauga si ciupercile taiate in sferturi, daca s-a optat pentru adaugarea lor. Se serveste atat calda (de preferat) cat si rece, cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza fiarta cu coaste de porc

Varza fiarta cu coaste de porc

Coastele se taie bucati mici, se spala bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp tocam

20 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu carne de pui

Sarmalute cu carne de pui

Se amesteca carnea tocata cu orezul, ceapa tocata, condimentele si se umplu frunzele de sarmale.

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Misa_Monica Roxana
Chiftelute in sos marinat

Chiftelute in sos marinat

Se amesteca carnea de porc cu carnea de vita (sau se cumpara direct amestec) cu sarea, piperul si

11 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Mancare de curcan cu slanina afumata