Limba se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se curata si se taie in felii subtiri. Le aranjam pe platou si pregatim sosul.
Intr-un bol vom pune maioneza si adaugam ceapa rosie tocata foarte marunt. Castravetii murati se toaca si ei foarte marunt si se adauga peste maioneza. Adaugam mustarul si caperele. Daca mai este necesar mai adaugam sare. Amestecam bine sosul si-l servim alaturi de feliile de limba.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii