Limba de porc cu sos de capere

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Limba de porc cu sos de capere

Ingrediente

  • 2 bucati limba de porc
  • 300 g maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie
  • suc de lamaie
  • patrunjel verde
  • 3 linguri capere murate

Mod de preparare

Limba se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se curata si se taie in felii subtiri. Le aranjam pe platou si pregatim sosul.

Intr-un bol vom pune maioneza si adaugam ceapa rosie tocata foarte marunt. Castravetii murati se toaca si ei foarte marunt si se adauga peste maioneza. Adaugam mustarul si caperele. Daca mai este necesar mai adaugam sare. Amestecam bine sosul si-l servim alaturi de feliile de limba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor