autor:

cretu_veronica22

» » Aperitive

Limba de porc cu sos de capere

Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2014

Ingrediente
2 bucati limba de porc, 300 g maioneza, 1 lingurita mustar, 2 castraveti murati, 1 ceapa rosie, suc de lamaie, patrunjel verde, 3 linguri capere murate

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Limba se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se curata si se taie in felii subtiri. Le aranjam pe platou si pregatim sosul.



Intr-un bol vom pune maioneza si adaugam ceapa rosie tocata foarte marunt. Castravetii murati se toaca si ei foarte marunt si se adauga peste maioneza. Adaugam mustarul si caperele. Daca mai este necesar mai adaugam sare. Amestecam bine sosul si-l servim alaturi de feliile de limba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu sos de capere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati limba de porc
  • 300 g maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie
  • suc de lamaie
  • patrunjel verde
  • 3 linguri capere murate

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval