Limba de porc cu sos de capere

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Limba de porc cu sos de capere

Ingrediente

  • 2 bucati limba de porc
  • 300 g maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie
  • suc de lamaie
  • patrunjel verde
  • 3 linguri capere murate

Mod de preparare

Limba se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se curata si se taie in felii subtiri. Le aranjam pe platou si pregatim sosul.

Intr-un bol vom pune maioneza si adaugam ceapa rosie tocata foarte marunt. Castravetii murati se toaca si ei foarte marunt si se adauga peste maioneza. Adaugam mustarul si caperele. Daca mai este necesar mai adaugam sare. Amestecam bine sosul si-l servim alaturi de feliile de limba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise