Intai punem limba la fiert cu morcov,ceapa enibahar si foi de dafin.Limba fierbe cel putin 2ore pina devine moale.
Eu ma folosesc de oala cu presiune ptr a fierbe limba.
Dupa ce a fiert o pun intr-un bol cu apa cu gheata ptr cateva minute si astfel putem coji usor pielita ce o are.
Taiem limba in felii potrivite.
Pregatim sosul-Intr-o cratita lata prajim ceapa usor dupa care adaugam ciupercile taiate si prajim usor adaugam din lichidul in care a fiert limba dupa ce l-am strecurat mai adaugam apa si praful de supa de ciuperci si lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam feliile de limba,boia dulce usturoi pisat si lasam sa fiarba pe foc mic aproape 15 minute.
Cine doreste un sos mai gros poate dizolva 1 lingura de faina cu putin sos si se adauga iarasi in sosul care fierbe si se amesteca usor.
Se poate servi limba in sos cu mamaliguta calda sau cartofi si muraturi.
Este o mancare foarte gustoasa si usor de pregatit.
O puteti pregati cu o zi inainte si se poate incalzi in cuptor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii