Fierbem limba intreaga in apa cu sare dupa gust cca. 2 ore la foc mediu. Soatem limba din oala si lasam sa se raceasca. Indepartam pielea de pe limba si taiem rondele de 1,5cm. Intr-o cratita punem uleiul de masline adaugam usturoiul si ceapa taiate solzisori frigem 2min pana incepe sa sticleasca. Adaugam rosiile taiate din conserva, mazarea, foile de dafin, rondelele de limba si cca. jumatate cana de apa fierbinte. Lasam sa fiarba 10min. dupa care potrivim de sare, piper si sos picant(tip tobasco). Eu am servit aceasta mancare cu orez. Fierbem 250g orez in multa apa, sare si piper macinat. Cand orezul a fiert scurgem apa adaugam 50g unt, amestecam si se serveste impreuna cu mincarea de limba. E o mancare ce se serveste uneori in zona centru nordul portugaliei alaturi de un vin bun rosu. Va urez pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii