autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Limba in sos de vin

Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 limba de vitel, 3-4 cepe, 1 morcov, citiva catei de usturoi, 100 gr slanina afumata, 2 pahare de vin alb, zeama de carne, dafin, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 3h

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe limba, se curata de pielita, si se aseaza intr-o cratita peste un strat de slanina, ceapa, morcov si usturoi taiate felii subtiri.se toarna vin si supa de carne, se condimenteaza su sare piper si dafin. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade, dupa care se completeaza cu vin si supa (fierbinti) si se trece la cuptor pina se fragezeste (se poate gati in oala sub presiune, pentru a se reduce timpul de preparare)
Se pregateste o garnitura de spaghete cu unt , alaturi de care se va prezenta limba taiata felii groase, iar sosul rezultat se degreseaza si se paseaza prin sita, fiind adus in sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu cartofi la tava

Pui cu cartofi la tava

Se spala puiul si se condimenteaza cu sare, piper, paprika. Intr-o tava puneti felii de morcov, bucatele

37 voturi    12 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ficat de porc cu salvie si vin rosu

Ficat de porc cu salvie si vin rosu

Calim usturoiul si salvia tocate in uleiul de masline.Adaugam ficatul taiat bucatele, il lasam sa

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA