autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Limba in sos de vin

Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 limba de vitel, 3-4 cepe, 1 morcov, citiva catei de usturoi, 100 gr slanina afumata, 2 pahare de vin alb, zeama de carne, dafin, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 3h

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe limba, se curata de pielita, si se aseaza intr-o cratita peste un strat de slanina, ceapa, morcov si usturoi taiate felii subtiri.se toarna vin si supa de carne, se condimenteaza su sare piper si dafin. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade, dupa care se completeaza cu vin si supa (fierbinti) si se trece la cuptor pina se fragezeste (se poate gati in oala sub presiune, pentru a se reduce timpul de preparare)
Se pregateste o garnitura de spaghete cu unt , alaturi de care se va prezenta limba taiata felii groase, iar sosul rezultat se degreseaza si se paseaza prin sita, fiind adus in sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu carne de pui

Mazare cu carne de pui

Se caleste ceapa tocata marunt intr-o lingura de ulei, se adauga pasta de ardei (sau ardeiul tocat

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu ceafa afumata

Ardei umpluti cu ceafa afumata

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se taie ceafa cubulete. Intr-o tigaie

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fasole lata cu manzat