autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Limba in sos de vin

Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 limba de vitel, 3-4 cepe, 1 morcov, citiva catei de usturoi, 100 gr slanina afumata, 2 pahare de vin alb, zeama de carne, dafin, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 3h

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe limba, se curata de pielita, si se aseaza intr-o cratita peste un strat de slanina, ceapa, morcov si usturoi taiate felii subtiri.se toarna vin si supa de carne, se condimenteaza su sare piper si dafin. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade, dupa care se completeaza cu vin si supa (fierbinti) si se trece la cuptor pina se fragezeste (se poate gati in oala sub presiune, pentru a se reduce timpul de preparare)
Se pregateste o garnitura de spaghete cu unt , alaturi de care se va prezenta limba taiata felii groase, iar sosul rezultat se degreseaza si se paseaza prin sita, fiind adus in sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui in bere cu piure de cartofi

Aripioare de pui in bere cu piure de cartofi

Spalam aripioarele si le punem la fiert in apa cu sare si busuioc,de preferat intr-o oala de tuci.

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tartă cu pui şi smântână

Tartă cu pui şi smântână

Aluatul de tartă l-am întins în tavă, l-am înţepat cu furculiţa, am pus o mână zdravăna

40 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Snitel cu varza calita