Frunzele de menta se spala si se pun in paharul de la blender sau direct in carafa ( asta in cazul in care puteti folosi blenderul vertical in ea).
Peste menta se pune mierea, iar peste se ele se pun zeama de la lamaie si coaja de la lamaie. Se mixeaza cateva momente, dupa care se pune apa si se amesteca.
Se poate servi imediat, cu gheata, sau se poate lasa la rece pt cateva ore. In momentul servirii, se strecoara.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii