Frunzele de menta se spala si se pun in paharul de la blender sau direct in carafa ( asta in cazul in care puteti folosi blenderul vertical in ea).
Peste menta se pune mierea, iar peste se ele se pun zeama de la lamaie si coaja de la lamaie. Se mixeaza cateva momente, dupa care se pune apa si se amesteca.
Se poate servi imediat, cu gheata, sau se poate lasa la rece pt cateva ore. In momentul servirii, se strecoara.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii