Mod de preparare
Se adauga zeama de la cele doua lamai, inclusiv samburii si pulpa care raman pe storcator.
Se da la rece. Inainte de servire se strecoara.
Se serveste cu o felie de lamaie sau portocala, in pahare glasate.
vio (Chef de cuisine):
si eu am facut si este forte buna
vera (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010
racoritor si bun!!
constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010
O bunatate !
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010
Acum vara este tare buna!
Redusa
15 min
21 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010
Super !
Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 martie 2010
Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.
zana b. (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Si eu le servesc copiilor astfel de limonada in loc de ceai.Uneori le mai fac ceai de menta in combinatie cu suc de portocale sau mandarine si mai ales in sezonul rece fac acest lucru.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Da, e nelipsita de la masa, mai ales acum, vara.
mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009
Dupa cate retete am vazut azi la tine...e bine venita si o limonada.Multumesc!