Se rade coaja lamailor (doar partea galbena) si se pune la fiert in apa impreuna cu zaharul. Se da doar 2-3 clocote si se lasa sa se raceasca.
Se adauga zeama de la cele doua lamai, inclusiv samburii si pulpa care raman pe storcator.
Se da la rece. Inainte de servire se strecoara.
Se serveste cu o felie de lamaie sau portocala, in pahare glasate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii