Spalati bine lamaia pentru ca se foloseste cu tot cu coaja.
Se taie jumatatea de lamaie in cuburi.
Se spala menta si se aleg doar frunzele bune fara pete.
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pentru cateva minute pane se obtine un lichid omogen.
Se strecoara printr-o strecuratoare cu gauri nu foarte mici. Se pune in pahar si se orneaza cu lamaie si frunze de menta, iar cine doreste poate agauga cuburi de gheata.
Sper sa va placa. Mie imi place foarte mult.
Incercati reteta si cu lamai verzi. Este mai aromata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii