autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

limonada

Autor: irina-demetra piukovici (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina-demetra piukovici (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
1 kg lama 1kg zahar, , '

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Lamaile spalate se taie cubulete mici cu tot cu coaja si se presara cu zaharul.Se lasa la macerat 24 de ore amestecand din cand in cand sa se topeasca tot zaharul.Dupa 24 de ore se scurg bine prin tifon sau o srecuratoare de plastic iar fructele ramase se storc prin storcatorul de fructe .Se amesteca cele doua compozitii si daca mai este necesar se mai adauga zahar si se amesteca bine sa se topeasca.Se serveste rece de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "limonada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Limonada cu pepene rosu

Limonada cu pepene rosu

Am dat prin blender pepenele pana am obtinut un suc, dupa care l-am strecurat printr-o sita pentru

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sucuri si compoturi de fructe
Limonada

Limonada

Se rade coaja lamailor (doar partea galbena) si se pune la fiert in apa impreuna cu zaharul. Se da

20 voturi    8 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg lama 1kg zahar
  • '

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Dulceata de capsuni