Lamaile spalate se taie cubulete mici cu tot cu coaja si se presara cu zaharul.Se lasa la macerat 24 de ore amestecand din cand in cand sa se topeasca tot zaharul.Dupa 24 de ore se scurg bine prin tifon sau o srecuratoare de plastic iar fructele ramase se storc prin storcatorul de fructe .Se amesteca cele doua compozitii si daca mai este necesar se mai adauga zahar si se amesteca bine sa se topeasca.Se serveste rece de la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii