autor:

Iuliana Matei

» » Sucuri si compoturi de fructe

Limonada

Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuliana Matei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
200 gr zahar, 3 lamai, 1 litru apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Apa se fierbe cu zaharuk, 2-3 clocote, si dupa ce s-a racit se adauga zeama de la lamai
Se tine la frigider, apoi se filtreaza prin tifon si se serveste u sifon sau apa minerala
Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Limonadă cu grepfruit si lămâie

Limonadă cu grepfruit si lămâie

Se taie in doua grepfruit-urile și se storc pe storcătoarea de citrice, se pun in vasul dorit,

17 voturi    6 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri
Limonada cu pepene rosu

Limonada cu pepene rosu

Am dat prin blender pepenele pana am obtinut un suc, dupa care l-am strecurat printr-o sita pentru

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    ana (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Noi facem limonada atat vara sa ne racorim cat si iarna pt vitamina C din lamai, niciodata nu masor cantitatile fac totul dupa gust si nu o servim cu sifon nici apa minerala ci asa doar cu apa si cat mai repede caci isi pierde proprietatile. Si... chiar e nevoie sa se filtreze? E doar pulpa de la lamai....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 3 lamai
  • 1 litru apa

Raporteaza reteta

Retete
de Iuliana Matei
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pun legumele la fiert.Se prepara perisoarele din carnea,orezul si ceapa,sare si piper.Din aceasta

2 voturi    7 comentarii
1h
Supe de carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Se

9 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Visine si sirop de visine, la borcan pentru iarna