Cele doua limes se spala si se taie, bucatele. Bucatele se pun in paharul de la blender sau direct in carafa.
Peste limes se pun frunzele de menta, spalate si lingurile de miere. Cu blenderul, se mixeaza pt cateva momente, dupa care se pune apa.
Carafa se da la frigider pt cateva ore sau se poate servii imediat cu gheata. Sa nu uitati sa strecurati limonada, cand o consumati.
Pofta!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii